Contact

Over mij

Al vanaf zeer jonge leeftijd was ik gefascineerd door tuinaanleg. Ik wilde later 'tuinmeneer' worden. Altijd was ik bezig met planten en ik werkte graag in de tuin. Na de middelbare school maakte ik de keuze om een hoveniersopleiding in Roermond te volgen om deze droom waar te kunnen maken. Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik meer uit het vak kon halen. Ik merkte veel mensen om me heen die niet veel tijd wensten te spenderen aan hun tuin. Dus koos ik een vervolgopleiding, waar ik mij verder kon specialiseren in onderhoudsvriendelijke tuinen. Ik ben gaan verder studeren op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur met als specialisatie: tuinarchitectuur. Na deze studie heb ik ervaring opgedaan als tuinarchitect bij een Limburgs tuinaanlegbedrijf.

Nick Janssen - Bachelor in tuin- en landschapsarchitectuur Van Hall Larenstein te Velp.

Mijn klanten rust en vrijheid laten ervaren in de tuin van hun dromen en ze begeleiden om een prima balans te vinden tussen onderhouden en genieten.
Dit alles houdt mij bezig en is mijn passie, dat is mijn missie.

Filosofie en visie

Een tuin zou geen last mogen zijn, maar een verademing en een luxe. Kunnen genieten van een optimale balans tussen esthetiek en functionaliteit in de tuin, zonder hieraan al te veel tijd te besteden.

Wij leggen de focus op verantwoord tuinieren. Daarom begeleiden wij jou van materiaalkeuze tot het gebruik van ecologische systemen om het voor ons en voor onze toekomstige generaties aangenaam en leefbaar te houden. Waarom zou je je niet laten leiden door de natuur en de seizoenen? Zij is de beste partner om mee samen te werken voor duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinen met uitstraling. En dat deze samenwerking beter lukt met een persoonlijke benadering en een hechte samenwerking, daarvan zijn wij bij Foris overtuigd. Wij engageren ons als bedrijf ten volle voor een optimaal tuinontwerp, dat wordt afgestemd op ieders wensen. Samen een exclusief tuinproject neerzetten, passend binnen elk budget, dat is waarvoor wij willen gaan.

A tot Z tuinprojecten

Een totaalformule voor uw tuinrealisatie. Waarbij uw tuinproject volledig en zorgeloos uit handen geeft. Van tuinontwerp tot begeleiding van tuinaanleg en tuinonderhoud.

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatieplan
 • Verlichtingsplan
 • Vijvers en zwembaden
 • Poolhouses
 • Tuinhuizen en carports
 • Beheerplan
 • Sierbestratingen
 • Grondwerken
 • Afsluitingen
 • Decoratieve objecten en brievenbussen

Tuinrenovatieplan

Uw bestaande tuin renoveren? Een nieuw beplantingsplan of totaal tuinrenovatie? Haal meer plezier uit uw tuin door deze een verfrissende nieuwe look te geven. Passend binnen uw budget en mate van onderhoud dat gewenst is.

Contacteer ons

Tuinontwerp

Voor het maken van enkel uw tuinplan waarmee u zelf aan de slag gaat kunt u bij ons terecht. Of u nu zelfbouwer bent of dat u met eigen onderaannemers wilt werken. Wij werken onafhankelijk en u bent vrij in uw keuze.

facebook-squareinstagram