Contact

Over mij

Al vanaf zeer jonge leeftijd ben ik gefascineerd geraakt door de tuinaanleg. Ik wilde later ‘tuinmeneer’ worden. Ik was altijd in de weer met planten en werken in de tuin.

Na de middelbare school maakte ik de keuze om een hoveniersopleiding in Roermond te volgen om deze droom waar te kunnen maken. Gaande deze opleiding kwam ik erachter dat ik meer uit het vak kon halen. Ik merkte om me heen veel klanten die liever niet veel tijd spenderen aan hun tuin. Dus bedacht ik een vervolgopleiding te kiezen, waar ik mij verder kon specialiseren in onderhoudsvriendelijke tuinen. Ik ben gaan doorstuderen op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur met als specialisatie tuinarchitectuur.

Na deze studie werkzaam geweest als tuinarchitect bij een Limburgs tuinaanleg bedrijf, waar mijn ambities verder gingen als zelfstandig tuinarchitect.

Mijn klanten de rust en vrijheid laten ervaren in hun tuin. Niet altijd maar buiten bezig moeten zijn, maar een goede balans vinden in het genieten.
Dat houdt mij bezig en is mijn passie, dat is mijn missie.

Filosofie en visie

Een tuin hoort geen last te zijn, maar een verademing en een luxe. Kunnen genieten van een optimale balans tussen esthetiek en functionaliteit in de tuin, zonder hier persé te veel tijd aan te moeten besteden. Met de focus op duurzaamheid en klimaatbestendige tuinen. Of liever gezegd, verantwoord tuinieren. Van materiaalgebruik tot ecologische systemen om het voor ons en voor onze toekomstige generaties aangenaam en leefbaar houden.

Waarom zou u de natuur tegenwerken, wanneer hij de beste partner is om mee samen te werken voor duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinen met klasse en allure. En dat met een volledig persoonlijke benadering en een hechte samenwerking. Waardoor het tuinontwerp optimaal wordt afgestemd op de wensen en eisen.

Samen een exclusief tuinproject neerzetten, passend binnen ieder budget. Dat is waar onze energie als bedrijf van gaat stromen.

A tot Z tuinprojecten

Een totaalformule voor uw tuinrealisatie. Waarbij uw tuinproject volledig en zorgeloos uit handen geeft. Van tuinontwerp tot begeleiding van tuinaanleg en tuinonderhoud.

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatieplan
 • Verlichtingsplan
 • Vijvers en zwembaden
 • Poolhouses
 • Tuinhuizen en carports
 • Beheerplan
 • Sierbestratingen
 • Grondwerken
 • Afsluitingen
 • Decoratieve objecten en brievenbussen

Tuinrenovatieplan

Uw bestaande tuin renoveren? Een nieuw beplantingsplan of totaal tuinrenovatie? Haal meer plezier uit uw tuin door deze een verfrissende nieuwe look te geven. Passend binnen uw budget en mate van onderhoud dat gewenst is.

Contacteer ons

Tuinontwerp

Voor het maken van enkel uw tuinplan waarmee u zelf aan de slag gaat kunt u bij ons terecht. Of u nu zelfbouwer bent of dat u met eigen onderaannemers wilt werken. Wij werken onafhankelijk en u bent vrij in uw keuze.

facebook-squareinstagram