Ontwerp & werkwijze

De stijl van het tuindesign wordt door de klant bepaald in samenhang met de architectuur en de plaatseigen kenmerken. Wij leven ons volledig in op jullie voorkeuren en wensen. Vanuit die gedachte gaan wij te werk en brengen wij onze vakkennis samen tot een integraal doordacht tuinontwerp. 

‘’Mens en natuur centraal, dat zie je wel vaker terug in onze tuinontwerpen. De stijl bepaalt de klant.’’


‘’Missie: MENSEN VERLOSSEN VAN HUN TUINZORGEN, ÉN TEGELIJKERTIJD IETS TERUG DOEN VOOR DE NATUUR"

Persoonlijk contact met u als klant is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Een duidelijk beeld krijgen van hoe u als persoon bent en wat uw wensen zijn. Zodat op basis hiervan iedere doordachte ontwerpkeuze door ons kan worden gemaakt. Zodat uw tuin écht de tuin is die bij u past.

Een eerste kennismaking

Dit gesprek is een vrijblijvend gesprek. We leren elkaar kennen, we horen uw wensen aan en kijken of er een klik is voor een verdere samenwerking. 

Handig voor dit gesprek:

  • Gegevens over uw woning (oppervlakte, gelijkvloers, gevelbeeld)
  • Eventuele stedenbouwkundige voorschriften
  • Uw tuinwensen 

De opmeting

Met de opmeting van de tuin komen wij ter plaatse om de tuin volledig tot ons te nemen. Wij ervaren de sfeer en zien  de karakteristieken van de omgeving en de ligging. Alle (hoogte)maten worden opgemeten, en foto’s worden gemaakt. Indien van toepassing nemen we ook bodemstalen.

Voorontwerp

In deze fase wordt het eerste ontwerp voorgelegd en wordt het basis concept van de tuin uitgelegd en bespreken we samen de vervolgstap. 

Definitief ontwerp

Bij goedkeuring van het voorontwerp wordt dit definitief gemaakt en is het klaar voor de uitvoer. Hierbij volgt het gedetailleerde ontwerp met het beplantingsplan en verlichtingsplan. Daarbij hoort ook de meetstaat.

De aanleg

Voor de aanleg werken wij samen met verschillende hoveniers in de regio. Wij helpen u met het maken van de keuze en het leggen van contact. Wij blijven graag in contact met uw project, zodat het idee op de juiste manier wordt uitgevoerd. Gaat u zelf aan de slag met uw ontwerp? Dat kan natuurlijk ook!

Opvolging / na-service

Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden kunt u als klant altijd online terecht voor het stellen van eventuele vragen over het onderhoud. Zodat het bedachte tuinconcept op de juiste manier in stand kan worden gehouden. 

Ontwerp & werkwijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x